Skip to main content

Bases legals

Llicència

Excepte quan s’indiqui el contrari, l’Associació Renovem-nos és el titular dels drets de propietat intel·lectual de tot el material de l’Associació Renovem-nos. Tots els drets de propietat intel·lectual queden reservats. Vostè pot accedir a aquest material de l’Associació Renovem-nos per a ús personal subjecte a les restriccions establertes en aquestes bases legals.

Queda prohibit:

  • Tornar a publicar material de l’Associació Renovem-nos.
  • Vendre, llogar o subllicenciar el material de l’Associació Renovem-nos.
  • Reproduir, duplicar o copiar material de l’Associació Renovem-nos.
  • Redistribuir el contingut de l’Associació Renovem-nos.
  • La creació d’enllaços al nostre contingut.

Podeu crear un enllaç a la nostra pàgina web sense necessitat d’autorització prèvia per escrit.

Les organitzacions poden crear enllaços a la nostra pàgina d’inici, a publicacions o a una altra informació de la pàgina web sempre que l’enllaç (a) no sigui de cap manera enganyós; (b) no impliqui falsament el patrocini, el suport o l’aprovació de la part enllaçada i els seus productes i/o serveis; i (c) s’ajusti al context del lloc de la part enllaçada.

També es podran considerar i aprovar altres sol·licituds d’enllaç dels tipus d’organitzacions següents:

fonts d’informació de consumidors i empreses conegudes;
llocs de comunitats punt.com;
associacions o altres grups que representin organitzacions benèfiques;
distribuïdors de directoris en línia;
portals d’Internet;
empreses de comptabilitat, dret i consultoria; i
institucions educatives i associacions comercials.

Les sol·licituds d‟enllaç d‟aquestes organitzacions seran aprovades si considerem que (a) l‟enllaç no ens perjudica ni a nosaltres ni a les nostres empreses acreditades; (b) l’organització no té antecedents negatius envers nosaltres; (c) el nostre benefici de la visibilitat de l’hiperenllaç compensa l’absència de l’Associació Renovem-nos i (d) l’enllaç és en el context de la informació de recursos generals.

Aquestes organitzacions poden enllaçar amb la nostra pàgina d’inici sempre que l’enllaç (a) no sigui de cap manera enganyós; (b) no impliqui falsament el patrocini, el suport o l’aprovació de la part que enllaça i dels seus productes o serveis; i (c) s’ajusti al context de la pàgina de la part enllaçada.

No es permet l’ús del logotip de l’Associació Renovem-nos ni altres il·lustracions per als enllaços sense un Contracte de llicència de marca.

iFrames

Sense prèvia aprovació i autorització per escrit, no es poden crear marcs a les nostres pàgines web que alterin de cap manera la presentació visual o l’aparença de la nostra pàgina web.

Responsabilitat del contingut

No assumim cap responsabilitat pel contingut que aparegui a la nostra pàgina web. Vostè es compromet a protegir-nos ia defensar-nos de totes les reclamacions que sorgeixin a la seva pàgina web. No ha d’aparèixer cap enllaç a cap pàgina web que pugui interpretar-se com a difamatori, obscè o delictiu, o que infringeixi, violi o propugni la vulneració o una altra violació de drets de tercers.

Reserva de drets

Ens reservem el dret a sol·licitar que s’eliminin tots els enllaços o qualsevol enllaç concret a la nostra pàgina web. Us comprometeu a eliminar immediatament tots els enllaços a la nostra pàgina web si així us fos sol·licitat. També ens reservem el dret de modificar aquestes bases legals i la vostra política d’enllaços en qualsevol moment. En enllaçar contínuament a la nostra pàgina web, vostè accepta estar obligat a complir els nostres termes i condicions d’enllaç.

Retirada d’enllaços de la nostra pàgina web

Si trobeu algun enllaç a la nostra pàgina web que resulti ofensiu per qualsevol motiu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i informar-nos en qualsevol moment. Tindrem en compte les sol·licituds de retirada d’enllaços, però no hi estem obligats ni a respondre-hi directament.

No assegurem que la informació continguda en aquesta pàgina web sigui correcta, no en garantim la integritat o exactitud; tampoc no ens comprometem a assegurar que la pàgina web segueixi estant disponible o que el material de la mateixa es mantingui actualitzat.

Avís legal

Fins on permet la llei d’aplicació, en queden excloses totes les representacions, garanties i condicions relacionades amb la nostra pàgina web i l’ús de la mateixa. Res del que disposa aquesta clàusula d’exempció de responsabilitat podrà:

limitar o excloure la nostra o la seva responsabilitat per mort o lesions personals;
limitar o excloure la nostra responsabilitat o la seva per frau o tergiversació fraudulenta;
limitar qualsevol de les nostres o de les seves responsabilitats de qualsevol manera que no estigui permesa per la legislació aplicable;
excloure qualsevol de les nostres o de les seves responsabilitats que no puguin ser excloses en virtut de la legislació aplicable.

Les limitacions i les prohibicions de responsabilitat establertes en aquesta secció i en altres parts d’aquesta exempció de responsabilitat: (a) estan subjectes al paràgraf anterior; i (b) regeixen totes les responsabilitats que sorgeixin en virtut de l’exempció de responsabilitat, incloses les responsabilitats contractuals, extracontractuals i per incompliment d’obligacions legals.Mentre la pàgina web i la informació i els seus serveis es proporcionin de forma gratuïta, no serem responsables de cap pèrdua o dany de qualsevol naturalesa.