Skip to main content

Les organitzacions ambientals faran un anàlisi de la situació climàtica a Catalunya i presentaran un paquet de mesures urgents per al nou Govern.

Greenpeace, Oikia, la PTP, Renovem-nos i fins a 10 entitats que treballen en l’àmbit de l’acció climàtica organitzen el dissabte 15 de juny al matí la segona Jornada ” El Futur és Ara“. Tal i com es va fer en la primera edició es tracta de fer un anàlisi conjunt de la situació climàtica i plantejar propostes concretes al Govern per a la governança del canvi climàtic i la transició ecosocial.

L’emergència climàtica i de biodiversitat requereix respostes decidides, constants i urgents, amb independència dels cicles i la inestabilitat política, doncs en aquest tema els mesos perduts són claus per evitar els pitjors escenaris.

Reclamem lideratge, coordinació i recursos pel compliment de la legislació i els compromisos signats per Catalunya. La transició a una Catalunya Zero Emissions Netes necessita un Pacte de País i fulls de ruta públics, justos i monitoritzables, per a totes les administracions i sectors.

El nou Govern ha accelerar l’acció durant els primers 100 dies de mandat. I per facilitar-li la tasca les entitats presentaran un paquet de mesures urgents per superar barreres normatives que estan impedint la transició energètica i mesures per organitzar el Govern i la recerca de tal manera que pugui donar resposta als reptes que té per davant el país.

L’accés a l’esdeveniment és obert a tothom i gratuït, prèvia inscripció a través del formulari.

INSCRIPCIÓ